missbruk och misär

Ni trodde säkert den tragiska historien om ägget var över. Men så är inte fallet, idag så dyker han åter upp i linköping. Det har nu gått över ett halvår sedan han fick sparken från Ifk Dekadens efter att hans fasad rämnade och hans missburk kom upp till ytan. Det är Erik "Toyota" Sjöberg som har tagit sig an uppgiften att försöka hålla han på banan under helgen.  Men detta lär få konsekvenser för Toyotas framtida karriär eftersom detta är Toyotas eget beslut och ledningen i Dekadens står varken bakom beslutet eller är informerade om det. När Coach Johansson blev informerad om äggets återkomst reagerade han genom att återigen bänka Toyota från både träningar och matcher nästa säsong. Det ryktas även om att Coach kontaktat en känd motorcykelklubb som fått i uppdrag att röja undan äggproblemet.


Men jag, Patrik Ekwell vill varna för att det inte är så enkelt som det låter att röja undan ägget.  Detta för han endast kommer att lämna Toyotas lägenhet under torsdagen då han kommer att närvara på John Does 15-års jubileum som kommer att hållas på [hg].  Detta är en Indieklubb och endast indiepoppare kommer att närvare. I jägarexamens kurslitteratur kan man under artkännedom hitta beskrivningen på en indiepoppare:


"Tajta svarta jeans, Converse skor, dricker endast rödvin, småländskt läte"


Så hur ska någon utomstående kunna identifiera ägget bland 300 alternativa identiska personer? Jag ger istället förslaget att låta Jimmie ta hand om problemet då han har en mer personlig relation till ägget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0