Hantverkare packet

Sitter och är lite irriterad faktiskt, fick min fredags uppladdning förstörd precis. Så här gick det till: Kom hem från "jobbet" glad i hågen, laddad för spontan porrsurfning. Då står det en hantverkare utanför dörren som ska in i min, min lägenhet och byta nån jävla el-mätare. Jag sa citat" du skulle bara våga sätta din jävla-knegar fot innan för min dörr, ni småfolk kan hållas i förorterna" slut citat. Men han sa att föreningen bestämt att alla skulle byta sina mätare. Vilken jävla förening sa jag, jag ÄR föreningen. Då visade han nåt jävla papper som vicevärden skrivit på. Men jag stod på mig, kastade mig in i lägenheten och låste dörren. Sen stod jag och häcklade arbetarklassen genom brevinkastet. Till slut gav han upp! Upp till kamp, förena eder mot knegar asen som vill trampa in i "vi som är något"- världen.


Cyklister

Cyklister är en typ av människor som jag verkligen inte förstår. Att ta sig från a till b med hjälp av att trampa på några jävla pedaler känns verkligen inte 2008. Att komma svettig och äcklig fram till sin destination är ju inte så lockande. Vad driver dessa människor? Nej tacka vet jag min Suv där jag knappar in vart jag skall åka på GPS:en, ställer klimatanläggningen på 20 svala, sköna grader, lutar mig tillbaka och kör iväg. Ofta kör jag bort till min favoritparkering vid Sturebadet och helt enkelt sitter och tittar på alla välformade flickor som nyduschade är på väg hem från ett hårt träningspass. Ibland hälsar jag lite käckt på dem och frågar om de vill ha skjuts hem eller dela en flaska rött i mitt kärleksnäste.

Så, nu kom jag på bättre tankar så nu är det dags att lägga sig så man ser ut som den pigga 23 åring man känner sig som under helgens äventyr.  

Patte


Lista

Kände att jag behövde få det här ur mig, en lista över saker jag för närvarande ogillar, mår uppriktigt dåligt av.

5. Människor som beställer "en stor stark", småfolket borde sitta hemma o dricka om de inte har råd med skumpa

4. Lunchrestauranger där man inte får kaka till kaffet, jag menar va fan, ingår det kaffe ska de jävlarimig va en kaka också!

3. Tjejer i boxertrosor! Fy faan de finns ju string av en anledning, skärpning!


2. Analklåde-salva, fy faan kliar de i röven är de väl bara o klia tillbaks?

1. Mår så dåligt av att tänka på dem andra sakerna så jajg fixar inte att skriva fler. Jag återkommer..

Patte

vitslask?

Sitter o lurar på vad man ska kalla "whitetrash" på svenska? När man ser dem där blonderade kärringarna med 30 snoriga ungar hängandes omkring sig med en "pappa" som inte e biologisk far till ngn av barnen`, vill man ju ha ett bra svenskt uttryck att viska efter dem. Har några förslag: Vit-slask? Vitt-pattrask? Vitt-skräp? Men om man inte ska översätta rakt av utan försöka komma med något nytt, ett beprövat kort är ju "social-fall". Men jag känner att jag saknar något nytt och fräscht. Om någon kommer på något får ni höra av er..Nu ska jag ner på stan och spotta efter småfolket!

Ciao!/Patte

RSS 2.0