Thailand

Thailand. Sitter just nu på playan med laptopen på magen, skriver med högran och har en kall singha i vänstran. Kan Julen bli bättre? Man förstår ju inte folket som åker på skidsemester eller till nåt land där temperaturen är under 25. Jag menar, hur mycket kläder har inte brudarna på sig då? Nej tacka vet jag ett varmt klimat där flickorna inte har termobyxor på sig.


Packade lätt när jag åkte, kondomer,  solskyddskräm och tre par shorts. Tog även med mig en kamera så jag kan visa julens erövringar för grabbarna i gänget när jag kommer hem.  Känns som om livet leker just nu, eller ett problem har jag faktiskt. Det gäller hur jag ska klara frillan när jag glider ner i vattnet.  Självklart doppar jag inte huvudet men det kommer ju alltid en våg när man har uppmärksamheten på nån fin flicka istället för vattnet. Eller så är det nån ungjävel som stänker vatten på en. Har funderat länge på detta problem och inte funnit nån lösning som har funkat i längden.


Nej nu ska jag svalka benen, kanske kissa lite med.


Ha en god jul mina svenska fans


P.E  


Lucia

Bara  jag som blir lite småpilsk av lucia? De e ju så gott med vitklädda tjejer utan underkläder! Ikväll blir de white room, där har vi som tradition att ha en miss wet-Lucia tävling den 13 december. Luciatåget tågar in, sjunger nån jävla låt. Sen ställer dem upp sig på led, så sprutar vi skumpa över dem, sen röstar vi om vem som har schysstast lökar!

Julen är väl för härlig?

fundering över en latte

Är det bara jag som tror att klamydia är en myt och ett sätt för staten att kontrollera oss medborgare? Genom att vi går och testar oss så får staten tillgång till vårt urin och genom det vårt dna. Det är ju bara skrattretande att staten tror att man ska gå på att det finns en könsjukdom som har  flytningar ur urinröret som symptom. Vad menar de annars ska komma ut ur detta hål? Något som inte flyter och är fast istället? Nej, så länge det kommer något flytande ur mitt urinrör kommer jag inte uppsöka nåt sjukhus men om de däremot kommer något fast så kommer jag stå längst fram i kön på närmsta vårdcentral.

Vi i mitt kompisgäng tror stenhårt på denna teori! Visst har man fått något brev på posten eller några anklagelser ute på krogen. Men det är ingenting jämfört hur integritetskränkande det hade känts om jag visste att mitt dna fanns i nåt register...

/P

Ligga?!

Malle ringde precis, han och några av boysen skulle på Idol finalen i Globen och undrade om jag va på? Först sa jag nej, jag menar vem vill kolla på Jihde somf örst utgav sig för att vara seriös sportjounalist men som sen visar  sig vara en riktig mediahora? Allvarligt? Ta och kamma dig Jihde! Men Malle öppnade mina ögon, jag menar vilka e de som kollar på idol? ja småtjejer, och inte kan de gå till globen själva? Vem har de då med sig? Ja sina morsor som då är ute på grönbete och vem står där med fräschaste mittbenan i stan? Jag! SÅ ikväll blir de ligga garanterat! Har tom bytt sängkläder i "kärleksnästet". Fan om man inte skulle ta och raka pungen också? De e ju rätt gottigt när den e len..jaja får se hur jag gör..

ligga

Var på källaren igår, hade mer än halva inne på fin flicka och trodde jag hade kvällen fixad. Men plötsligt sa hon:
- Dina komplimanger är som kiss...
Jag stod där som ett fån och fattade ingenting men sen sa hon:
- Ja i början värmde dem men nu är det mest obehagligt.

Kändes som en dålig historia och jag fortsatte ett tag till men sen var det bara att ge upp. Ringde min kompis Murat istället så han fick fixa liggat till mig, blev inte särkilt dyrt heller. Murat är en kille man kan lita på....

missbruk och misär

Ni trodde säkert den tragiska historien om ägget var över. Men så är inte fallet, idag så dyker han åter upp i linköping. Det har nu gått över ett halvår sedan han fick sparken från Ifk Dekadens efter att hans fasad rämnade och hans missburk kom upp till ytan. Det är Erik "Toyota" Sjöberg som har tagit sig an uppgiften att försöka hålla han på banan under helgen.  Men detta lär få konsekvenser för Toyotas framtida karriär eftersom detta är Toyotas eget beslut och ledningen i Dekadens står varken bakom beslutet eller är informerade om det. När Coach Johansson blev informerad om äggets återkomst reagerade han genom att återigen bänka Toyota från både träningar och matcher nästa säsong. Det ryktas även om att Coach kontaktat en känd motorcykelklubb som fått i uppdrag att röja undan äggproblemet.


Men jag, Patrik Ekwell vill varna för att det inte är så enkelt som det låter att röja undan ägget.  Detta för han endast kommer att lämna Toyotas lägenhet under torsdagen då han kommer att närvara på John Does 15-års jubileum som kommer att hållas på [hg].  Detta är en Indieklubb och endast indiepoppare kommer att närvare. I jägarexamens kurslitteratur kan man under artkännedom hitta beskrivningen på en indiepoppare:


"Tajta svarta jeans, Converse skor, dricker endast rödvin, småländskt läte"


Så hur ska någon utomstående kunna identifiera ägget bland 300 alternativa identiska personer? Jag ger istället förslaget att låta Jimmie ta hand om problemet då han har en mer personlig relation till ägget.


Ligga

Lunch med Laul på sportbladet idag, tragisk jäkel egentligen. Diskuterade landslagets USA turne där det visade sig att han ska bo på samma hotell som landslaget. Hur tänker han? Det visar ju ganska tydligt att han är en oseriös så kallad journalist som bara vill bli polare med halva landslaget. Sa det aldrig till han utan jag tog notan istället. Just nu skulle det vara skönt att ligga. Kan bli White Room ikväll!?

Tja

i båstad

Solen steg så blygsamt över Pepes Bodega i morse att man trodde det var första gången någonsin under senhösten. Den speglade sig sen längs hela sängkanten, över smalbenen, de välsvarvade låren, förbi straffområdet, värmde sakta sig uppåt längs min nakna överkropp och slutligen fick jag soljäveln i ögonen och tvingade mig upp från min hästens säng med massagefunktion.

Jag gick en lång promenad genom "downtown" mot Bistro Grodlår & Timjan, perfekt tajmat då de öppnar 18 och jag var framme precis när klockan slagit hel. Beställde in lite frukost i form av en iskall Nils-Oscar(årets julöl), doften av mandel spred sig likt en aura kring mitt bord. En kall öl kan göra allt i en tid då mörkret oftast har greppet från morgon till kväll.

Nu blir de flyget upp till Stockholm

/ P.E

Svensson fasoner...

Känner att jag måste förklara mitt förra inlägg så att ni inte tror att jag börjat få svensson fasoner. Anledningen till att jag köper jultidningar är att träffa fina singelmammor. Jag gör så att jag köper så många tidningar/böcker som möjligt. Men bara en av varje ungjävel som ringer på dörren, sen när de väl levereras klagar jag på nåt och ber om att få prata med ungens föräldrar. Om de sen visar sig att ungjäveln har en fin mamma så slår jag på min välkända charm. Men om de visar sig att hon har ett mindre behagligt yttre så reklamerar jag bara bokjäveln. För vem vill läsa böcker när de finns tv?

Jultidningar

Igår kom dem!


Julbord

Blir så jävla förbannad! Var på julbord med jobbet igår, vi hade bokat hela Operakällaren. Jag och Max hade grundat som sig bör på kontoret innan, två whiskeypinnar och varsin flaska julmumma. Allt va upplagt för en toppenkväll! Men när vi kom fram och jag fick se julbordet ser jag, de fanns inga grisfötter! Vart fan är vi på väg? Jag blev så förbannad att jag kastade snus i dopp i grytan, spottade servitrisen i ansiktet och tog min rock och gick ut. Jag menar nån jävla ordning får de väl va? Snart e de väl kebab istället för julskinka som serveras? Som tur va hade frälsningsarmén börjat med sitt gratis julbord så jag och Max drog dit åt varsin grisfot sen delade vi på en flaska skumpa på toaletten och skrattade rått åt dem tragiska människorna som va där och åt. Sen avslutade vi kvällen med några kändiskåta tjejer i Max övernattningslägenhet på kungsholmen, så de blev lite dopp i grytan för oss ändå..

RSS 2.0