Angående elaka människor

Hej vänner

Jag ser mig själv som en öppen, varm, generös, snygg, trevlig och sympatisk människa. Därför kan jag inte förstå människor som är elaka mot mig. I det verkliga livet så har jag endast varit utsatt för en elak människa. Denna människa var Sonny Sansibar som under mitt sista år i grundskolan retade mig för att jag hade en liten brun fläck på mina kalsonger efter en hård idrottslektion. Men detta kunde jag ta eftersom han har ett namn som slutar på Y, så vi vet ju alla vad han gör idag. Dessutom var fläcken en del av mönstret på mina märkeskalsonger.

Men då jag idag gick in på min blogg för att skriva ett trevligt inlägg möttes jag av två elaka kommentarer, båda från samma människa. Kan inte förstå hur en människa kan vara elak mot mig, dessutom över internet. Nej jag ser hellre att dessa elaka kommentarer sägs ansikte mot ansikte över en flaska rött i mitt kärleksnäste...

Patte


Skördetid

Jaha så var den här, alla hjärtans dag. Dagar som denna tänker jag på alla stackars satar som sitter där med flickvän, pojkvän, sambo och fru. Tvingas köpa rosor, billig skumpa, presenter och annat kraffs. Sedan får de sitta där hela kvällen och spela lyckliga. För mig är alla hjärtans dag en glädjens och pippandets högtid. Det är aldrig så lätt-raggat som på alla hjärtans dag. Brudarna är desperata efter att hitta någon att dela kvällen med, då står man där i pomada och rödslips dagen till ära, uppklädd till en kärlekens riddare. Två för en i baren får en helt ny innebörd! Nej nu hinner jag inte skriva mer måste hinna raka pungen och rycka gråa hårstrån från min snyggt brunbrända-bringa! Ikväll jävlar...

Var sak på sin plats!

Var och handlade idag. Även om jag aldrig lagar mat hemma så ser det bra ut att ha någonting i kylen. Lite dyra grejer så det syns att här finns det resurser. Men jag måste säga att det tar emot att gå in i ICA affären, snoriga skrikiga ungar, hudflagande-kupong-kåta pensionärer, skitiga knegare som inte är vänner av tvål och vatten, barnvagnar och fan och hans moster! Det är ju inte alls samma problem när man handlar sin märkes kallingar på NK. Där får man va ifred, slipper den vanliga jävla människan. Men när man ska handla mat, då kommer man inte undan, där måste det vara jämlikt eller vad det nu kallas. Ska maila ICA-chefen och be honom starta en kedja med högre priser, så vi hårt arbetande människor i kostym en gång för alla slipper beblanda oss med Svensson-packet! Var sak på sin plats som farsan brukade säga när morsan stod vid spisen! Lite som i Sydafrika förut, där visste de hur man ordnade upp ett samhälle, livskvalité=Segration. Nu menar ju inte jag att vi ska dela upp samhället i vita och färgade människor, men kanske i  bättre och sämre människor? Meningsfulla och meningslösa? Ska fundera på det här, fan man har kanske gått och blivit politiker på äldre dar.

Nehe nu ska jag gå och träna lite! Eller träna och träna men sitta i fiket och dricka proteindrink och flukta småbrudar!

Patte

RSS 2.0