Ifk Dekadens

Hej vänner!

Efter ganska många påtryckningar från fans till det hyllade laget Ifk Dekadens har jag under de senaste dagarna gjort en någorlunda grundlig research om vad spelarna sysslar med nu när säsongen är över och hoppet om slutspel är ute.


Coach:
Sitter utanför systemet i Tornby värmandes glögg på ett gasolkök, iklädd matchstället och ständigt mumlande: "varför, varför, varför, varför, varför, varför?"


Ass. Coach:
Har i dessa sorgens tider tagit till motorsågen och toppbeskurit alla ädelträd i Trädgårdsföreningen. Sist han syntes till var han på väg upp i en sibirsk lärk som Carl von Linné planterade 1750.


Mike:
Mailade direkt efter sista matchen Stångåstaden och sade upp sin lägenhet, har inte synts till sen han tog buss 212 mot universitetssjukhuset i måndags morse. I handen hade han en liten mugg innehållandes en gulaktig vätska, väldigt lik äppelsaft med fruktkött.


Gustaf:
När slutsignalen gick och hoppet om slutspel var helt ute skrek han ut: NU KOMMER MIN BROR BLI VD ISTÄLLET! och sprang iväg i riktning mot statoil.


Toyota:
Sitter på torget i kalmar tillsammans med ägget och diskuterar över ett sexpack folköl vem som kommer först, Erik eller ägget?


André:
  Har helt gått in i rollen som Zlatan imitatör och svarar inte på tilltal om man inte kallar honom Ibra.


Wickman:
Ringde pizzeria Bari och fick tillbaka sitt gamla jobb som pizzabud, kan nås på 013-12 55 30.


Viktor:
Har pensionerat sig från fotbollen och täljer nu smörknivar på heltid. Kommer att ha ett eget stånd på den årliga julmarknaden i gamla Linköping.


Patrik:
Har gått tillbaka till hockeyn och är uttagen till uttagningen till TV-pucken.


Fisken:
Fick nu tid över och har börjat inreda ett tonårsrum i sin lägenhet. Löste problemet med både en 44 åring,en 12 åring och en 10 åring i samma lägenhet,  med alkovsäng. Men har uttalat sig om att lägenheten kan bli för liten, då bullen i ugnen är klar om några månader.


Jimmie:
Fick eskort tillbaka till cellen på kumla, sista permissionen var över.


Hobbe:
  Bakar bullar med mycke fibrer till Jimmie.

Ses vänner!


Kommentarer
Postat av: Otto Finkelbein

Hur bögig är du?

2008-01-29 @ 01:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0